31 Mayıs 2013 Cuma

HER TAKSİM HER YER DİRENİŞ

Halkının ölmesine ses çıkarmayıp sebepleri uzakta arıyorsan, halkını yediğine içtiğine göre kanalize edip ayrımcılık yapıyorsan, bu ülkenin kurucusuna dil uzatıp ayyaş demeye cesaret edebiliyorsan sonra lafının arkasında duramayıp dönek gibi dönüyorsan, yanındaki cemaatine daha da çıkar sağlamak için ver allahım ver diyip halkını halkına kırdırıyorsan , geziparkını korumak için ayağa kalktığımızda ağaçlara sarılıp uyurken gazla uyandıran askeriyeyi polise bastıracak kadar ilerleyebilen yönetim bizim yönetimimiz değildir. UMARIM SİZİNDE DEĞİLDİR.....

21 Mayıs 2013 Salı

Yeni evime English Home Dokunuşu

Kim ne derse desin ne kadar organize olunursa olunsun taşınmak zor iş . Eğer tam adabıyla olsun diyorsanız zor ve yorucu .Eski evim ve yeni evim arasında cam sayısını tutturamadığım için epey bir gezdim ve sonuç bakalım beğenecek misiniz?

bu da yakın görünüm


Ayrıca örtülerde de %25 indirim vardı.yatak odamı iyice feminen bir hale soktum.Ama renkler gerçekten çok güzel.Benim aldıklarım runner ve ikili örtü diye satılıyor Anlayacağınız çok amaçlı.






güzel günler olsun hepimiz için...............

19 Mayıs 2013 Pazar

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI



Ülkemizi çeşitli güçlerin menfaatleri uğruna çekmeye çalışdığı kuytulardan silkinip çıkarmamız aydınlığa varmamız dileğiyle .... 
19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...




15 Mayıs 2013 Çarşamba

MERHABALAR YOKKEN NELER OLDU SEVİNÇLER ÜZÜNTÜLER..

Ne kadar uzun bir ara oldu değil mi yazmayalı Bu arada güzel şeyler de oldu tatsız şeylerde ... Allaha şükür diyorum Ama yazmayı özledim bazen elim klavyeye gitse de çoğu kez bugün yazmamyayım çok negatif olurum dedim kendimi engelledim yazmak için gün bugündür... Teyze olduğumu biliyorsunuz Kemalimiz büyüyor Kendimi kah telefonum da resmini öperken kah bilgisayardaki resmine gülücükler öpücükler yollarken buluyorum Kemal bey... Sonra kedoşumu kısırlaştırdım daha sağlıklı bir ömür sürsün diye hareketsizleşir dediler ama sağolsun bizimki gardrop tepesini keşfetti bunu diyenlere inat nasıl zıplıyo anlamıyorum KOSGEB ABİGEM düzenlediği girişimcilik kursuna katıldım:) bu çokkkk iyi oldu .. Çok güzel fikirlerim var doğru zamanlamayı bekleyen ayrıntılarını daha sonra anlatırım .. Sonra yaşıma başıma bakmayıp tuttum çekilişe katıldım Sevgili meleodramın happybox çekilişine ... gayet güzeldi herşey Allah için melo herşeyle ilgilendi kızın başını ağrıttık ama bir noktaya kadar neyse çekiliş yapıldı eşleştirmeli birşey..herkes birbirine çıkıyor bende birine çıktım . kararınca bir kutu yaptım kendi el emeğim ürünlerimden de kattım (bilenler bilir birşeycikler yapıyorum )kutumu yolladım Bana çıkan bayandan halaaaaaaaaaaaaa kutu bekliyorum tıssss kendisi çekiliş sadece almalı birşey sandı sanırsam biray oldu artık beklememem lazım galiba... Neymiş yaşına bakıp heveslenmiyeceksin çokkkk popülerr bile olsa blog sahibine güvenip çekilişe girmeyeceksin... Ellerim bomboş kalakaldım. Maddiyatında değil hevesim kursağımda kalmama üzüldüm... Ha bu arada bir de taşındım He hee he yazınca amma çok şey yapmışım dedim yaa bu son iki olay bir arada oldu zati şu an yeni evimde yeşillikler içinde tekrar boyamaya boya yapmaya başlayacağım artık bir facebook adresim de var yakında gitigidiyor dan da satışlara başlıcam öpüyorummm ... ayrıntılarım devam edecek yazmaya daha çok ara vermicem kendime söz veriyorum :)