24 Kasım 2011 Perşembe

ÖĞRETMENLER GÜNÜ

BUGÜN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ...BAŞTA BAŞÖĞRETMENİMİZ ATATÜRK OLMAK ÜZERE 23 EKİM DE VAN 'DA HAYATINI KAYBEDEN 75 MESLEKTAŞIMIN RUHLARI HUZURLA DOLSUN YATTIKLARI MEKAN CENNET OLSUN.
MATEMATİK DERSİNE BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİNİ SOKARAK EĞİTİM SİSTEMİNİ OLUR OLUR BİR ŞEY OLMAZ MODUN DA SALLA PATİ YÖNETEN;  AYNI "EKMEK BULAMIYORLARSA PASTA YESİNLER" DER GİBİ ATANAMIYORLAR İSE BAŞKA MESLEKLERE KAYSINLAR DİYEN DEVLET BÜYÜĞÜMÜZÜN DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.ATANAMAYAN ARKADAŞLAR BİR DAHA Kİ SENE ÖĞRENCİLERİNİZ İLE KUTLAYIN İNŞALLAH GÜNÜNÜZÜ..
ÖĞRETMEN OLMAK BİR TUTKU BİR YAKININIZI KAYBETSENİZ DE ÖĞRENCİLER İLE EVLENMEDEN ÖNCE Kİ GÜNÜNÜZDEYSENİZ DE ÖĞRENCİNİZ İLE PAYLAŞIRSINIZ.
ZORDUR AMA BİR KERE O ZORLUĞU TATTIYSANIZ BAŞKA İŞLER KESMEZ SİZİ İŞTE BÖYLE..
BÜTÜN ÖĞRETMENLERİM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN....


......Siz öğretmenler, sizler de irfan ordusunun kumanda heyetisiniz. Sizin ordunuzun kıymeti de sizlerin kıymetinizle ölçülecektir. İstiklal mücadelesinde üç dört senedir düşmanı topraklarımızda mahvetmek için yaptığımız savaşla ordunun ruhu olan kumanda heyeti değerlerinin yüksekliğini nasıl ispat etmişse, bundan sonra yapacağımız yenilikler milletimize bir karanlık gibi çöken genel cehaleti mağlup etmek savaşında da irfan ordusunun ruhu olan siz öğretmenlerin aynı yeteneği ortaya koyacağınıza eminim.

   Bu konuda size güveniyor ve saygı ile selamlıyorum."
                                                 M.KEMAL ATATÜRK                                                                                         
                                                ÖĞRETMENLERE HİTABI 24.03.1923


                                                


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

CANLARIMMM BAKİMM KİMLER YAZMIŞŞ. :)