7 Ağustos 2011 Pazar

BU YENİ MERAKIM

Esasında hep vardı kozmetiğe olan merakım annem derdi bir bülent ersoy da bir sende vardır bu kadar kozmetik malzemesi diye. ama bunlar yeni . hepsi sevgili irem çıtır kızın ve sevgili nemolatte ninyüzünden oldu .arkadaşların bloglarına mutlaka bakın.Bu da .iremin ki .Kendileri oje guruları benimde naçizane 35 tane filan vardı ama onların olayları farklı benimki sıradan ruhsuz tatsız kaldı oje dünyasına girdikten sonra . şimdileri kendime yeni değişik renk ojeler alıyorum . ve eşimin kadıncağız sıcaklardan kafayı yedi herhal bakışları arasında denemeler yapıyorum beğendiğim de çekip yollarım . bunlar enson aldığım ojeler.

Alıxavien grubu sırayla 273, 274 ,168 ve 110. genelde güzeller yeşil hariç felaket bir şekilde tırnaklarımı boyadı . çıkarttıktan sonra tırnaklarım yeşilimsi hastalıklı bir renk aldı.

mavişlerim pastel(mükemmel)72 , flormar nail art NA08 ,Flormar graffittiG02 ,flormar 423(bebiş mavişi )
pastel 06,flormar40,flormar nail artNA12 , golden rose nail art119 , woo615, flormar N0003, ve flormar matıfıng topcot(matlaştırıcı güzel bişii) daha içlerinden sürmediklerim bile var.Oje standları şekerci dükkanlaro gibi geliyo bu aralar bana
İşte bunlar benim yeni oyuncaklarım bunlarla 50 oldular ve korkarım artacaklar :)))))))

3 yorum:

  1. Çok güzel cicilleerrr :) O yeşil ojenşn altına base coat sür yani baz kat mesela kalyonun nail hardenerını bunun için kullanabilirsin mavi ojeelrden boyar tırnağı :) Hayırlı olsun ocelerinnn :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim çıtır kız bunlar hastalık gibi ama çokgüzel kafa oyalıyo hoşgeldin bu arada

    YanıtlaSil
  3. Evet bağımlılık yapıyor :) Hoşbuldukkk :)

    YanıtlaSil

CANLARIMMM BAKİMM KİMLER YAZMIŞŞ. :)